Adaptation Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Adaptation Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Adaptation Flocabulary Answers

Adaptation Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Adaptation Flocabulary quiz questions below:

Q1. True or False: Plants don’t have brains, but they still adapt to their environments… Ans: A
Q2. Why do plants and animals adapt to their environment?… Ans: D
Q3. What is the main way that being camouflaged helps an animal?… Ans: B
Q4. Which of the following is an adaptation that helps protect the animal?… Ans: C
Q5. How have cactuses adapted to the fact that it almost never rains in the desert?… Ans: B
Q6. Why have lions adapted to have sharper teeth than cows?… Ans: D
Q7. Which of the following images does not show camouflage?… Ans: B
Q8. Which of the following is an adaptation that helps the animal eat?… Ans: B
Q9. How have flounder adapted to avoid being seen on the ocean floor?… Ans: D
Q10. Why have rainforest plants adapted to be a different shape and size than desert plants?… Ans: D

 

Adaptation Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of the following is an example of adaptation?… Ans: C
Q2. Which of the following is true about plants?… Ans: A
Q3. A saguaro cactus will… Ans: A
Q4. Which of these best describes another plant adaptation?… Ans: D
Q5. What would most likely happen if traditional herbivores, like cows, began eating meat instead of grass?… Ans: B
Q6. Which of the following is an example of an adaptation for protection?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Adaptation is a hot topic that comes under Science > Life Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other answer keys for hot topics associated with Flocabulary? Click the button below:

 

Hope you find the Adaptation Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”.Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page