Allusions Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Allusions Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Allusions Flocabulary Answers

Allusions Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Allusions Flocabulary quiz questions below:

Q1. What is allusion?…. Ans: A
Q2. In the biblical story of David and Goliath, a young boy takes down a giant using only a slingshot. Alluding to this story when describing a battle most likely implies that… Ans: A
Q3. To spot an allusion, a reader must first use.…. Ans: D
Q4. Which line from Robert Frost’s “Nothing Gold Can Stay” contains an allusion to the Bible?…. Ans: C
Q5. True or False: Allusions are fully explained by the author of a text.… Ans: B
Q6. An artist may allude to… Ans: D
Q7. West Side Story is a musical about a young man and woman who fall in love despite being from warring gangs. Which of Shakespeare’s plays does it allude to?…. Ans: D
Q8. Using allusion can improve your writing because it… Ans: A
Q9. What are the sources for the allusions in the following lines of Flocabulary’s “Allusion” song?… Ans: C
Q10. Napoleon Bonaparte built a huge empire, but it fell apart after he lost the battle of Waterloo. Knowing that what does the allusion to Waterloo in these lines of Flocabulary’s “Allusion” song mean?… Ans: B

 

Allusions Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. The allusion to Cleopatra implies that… Ans: A
Q2. What does the second line allude to?… Ans: C
Q3. How does Tupac allude to Maya Angelou or her poem in his song?… Ans: D
Q4. If the theme of this verse from “The Believer” is the experience of black Americans, what is Common most likely alluding to when he says “one King’s dream”?.… Ans: A

 

Summary

In Flocabulary, Allusions is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you Allusions Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page