Compare and Contrast Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Compare and Contrast Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Compare and Contrast Flocabulary Answers

Compare and Contrast Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Compare and contrast Flocabulary quiz questions below:

Q1. In which of the following situations could you compare and contrast?…. Ans: D
Q2. Kelvin is writing about the Greek myths that he recently read. He describes how they each focus on a hero’s quest and how each hero is different. Kelvin is ________.… Ans: C
Q3. Before you write a compare and contrast essay, you should, ________.…. Ans: D
Q4. When comparing and contrasting, you should ________…. Ans: A
Q5. If you’re comparing and contrasting three items, you ________.… Ans: C
Q6. What would you compare and contrast to respond to the following essay prompt?.… Ans: A
Q7. Which of the following statements contrasts mammals and reptiles?…. Ans: C
Q8. Using ________ in your essay helps readers know when you’re comparing and contrasting.… Ans: B
Q9. Which of the following words or phrases can be used to show a comparison?… Ans: B
Q10. Which of the following words or phrases could be used when contrasting?… Ans: C

 

Compare and Contrast Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to the texts above, Ballet and Salsa dances are similar because… Ans: B
Q2. Which of the following contrasts Earth and Mars?… Ans: C
Q3. In the passage above, what is the purpose of the sentence “Plateaus, mesas and buttes are all broad, high landforms with steep sides and flat tops”?… Ans: B
Q4. Read the following writing prompts. Which one is most likely asking you to compare and contrast?… Ans: B
Q5. Which of the following sentences uses a transition word or phrase to show contrast?… Ans: D
Q6. In the above passage, how does the author organize her argument?.. Ans: C
Q7. Which of the following essay prompts was the author of the paragraph most likely responding to?… Ans: B

 

Summary

In Flocabulary, Compare and Contrast is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >> Find other Flocabulary Answers<<  

 

Hope you find Compare and Contrast Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page