Continents Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Continents Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Continents Flocabulary Answers

Continents Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Continents Flocabulary quiz questions below:

Q1. Oceania is a(n) ________….. Ans: B
Q2. China is part of which continent?.… Ans: B
Q3. The smallest continent is ________…. Ans: A
Q4. Where can you find the Nile River, the Serengeti, and the Sahara Desert?….. Ans: C
Q5. ________ has no countries, no currency, and no population..… Ans: B
Q6. Panama and Greenland are part of ________..… Ans: D
Q7. Which continent is bordered by Asia to the east, the Mediterranean Sea to the south, and the Atlantic Ocean to the west?…. Ans: C
Q8. Spanish, Portuguese, and Quechua are a few of the languages spoken in the countries of:… Ans: A
Q9. ________, the biggest country in the world, has land on two continents…… Ans: A
Q10.Which of the following is a false statement:.… Ans: C

 

Continents Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of these is a true statement?… Ans: D
Q2. Which region most likely includes countries that are part of three continents?… Ans: B
Q3. Why is Europe often considered separate from Asia?… Ans: A
Q4. Which of the following would most likely be true of a map of Africa made in 2009?… Ans: C
Q5. In the map below, which letter represents Central America?… Ans: B
Q6. Which of the following is true of Argentina, Chile, and Ecuador?… Ans: C
Q7. Which of the following would you be least likely to see in Antarctica?… Ans: A

 

Summary

In Flocabulary, Continents is a hot topic that comes under Social Studies > Geography.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Find Full Answer Key Here<<

 

Hope you find Continents Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page