Current Electricity Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Current Electricity Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Current Electricity Flocabulary Answers

Current Electricity Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Current Electricity Flocabulary quiz questions below:

Q1. What is electricity? Ans: C
Q2. Which of the following always has a negative charge?… Ans: B
Q3. The flow of electrical energy is called a(n), Ans: C
Q4. For electricity to flow, what do you need?… Ans: D
Q5. Which of these is a closed circuit?… Ans: B
Q6. Electricity cannot flow through porcelain. Porcelain is therefore a(n)… Ans: B
Q7. Electricity can flow through graphite. Graphite is therefore a(n)… Ans: A
Q8. How does a switch control the flow of electricity?… Ans: A
Q9. Marvin tested a material in the science lab. He put it between a wire and a battery in a closed circuit. What evidence might have led him to decide the material is a conductor?… Ans: D
Q10. Sylvia tested a material in the science lab. She put it between a wire and a battery in a closed circuit. What evidence might have led her to decide the material is an insulator?… Ans: D

 

Current Electricity Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, sound doesn’t travel in deep space because… Ans: C
Q2. In which detail from the passage does the author transition from describing a concept to using an example to illustrate it?… Ans: B
Q3. Which detail from the passage best explains why a friend’s voice might sound muffled if she calls to you through a closed door?… Ans: D
Q4. Which of the following is the best topic sentence for this passage?… Ans: D
Q5. According to this passage, how does air help a person speak?… Ans: A
Q6. Based on this passage, which of the following is an accurate summary of how people hear sounds?… Ans: A
Q7. Based on this passage, what is the relationship between vibration and frequency of a sound wave?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Current Electricity is a hot topic that comes under Science > Physical Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find the Current Electricity Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page