Figurative Language Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Figurative Language Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Figurative Language Flocabulary Answers

Figurative Language Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Figurative Language Flocabulary quiz questions below:

Q1. Which sentence contains a simile?.…. Ans: A
Q2. Love is a thrill ride. This sentence uses ________.… Ans: C
Q3. This kid was a young Albert Einstein. This sentence uses ________.…. Ans: D
Q4. Nila briefly brushed the baby’s hair. This sentence uses ________.…. Ans: B
Q5. Which sentence contains a pun?… Ans: B
Q6. Which sentence is an example of assonance?… Ans: C
Q7. Which word is an example of onomatopoeia?…. Ans: B
Q8. A hyperbole is an ________.… Ans: A
Q9. Which sentence uses personification?… Ans: B
Q10. It was the best of times; it was the worst of times. This quote uses ________… Ans: D

 

Figurative Language Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to the passage, one of the differences between haikus and sonnets is… Ans: B
Q2. How is this poem organized?… Ans: A
Q3. Which of the excerpts is an example of personification?… Ans: B
Q4. What is the rhyme scheme in this poem?.… Ans: D
Q5. This poem is an example of free verse in part because… Ans: D
Q6. Which of the following excerpts includes onomatopoeia? Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Figurative Language is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Get All Answers<< 

 

Hope you have Figurative Language Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page