Force Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Force Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Force Flocabulary Answers

Force Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Force Flocabulary quiz questions below:

Q1. A force can ________… Ans: D
Q2. True or False: An object resting on the ground can move without force… Ans: B
Q3. When you push or pull something, you are creating ________… Ans: C
Q4. What is friction?… Ans: A
Q5. If you want a surface to have less friction, make it ________… Ans: C
Q6. Which of the following would it take the most force to move?… Ans: D
Q7. Imagine you kick four balls with the same amount of force. Which one will go the farthest?… Ans: A
Q8. Which of the following would be the easiest to move?… Ans: B
Q9. Which of the following requires force to move?… Ans: D
Q10. Which of the following people is the least affected by friction?… Ans: C

 

Force Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. What causes objects to move?… Ans: C
Q2. If you add weight to an object, it will ________ to move it… Ans: D
Q3. What causes friction?… Ans: B
Q4. In which of these situations is there the most friction?… Ans: A
Q5. Which of these is an effect of gravity?… Ans: A

 

Summary

In Flocabulary, Force is a hot topic that comes under Science > Physical Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other answer keys for hot topics associated with Flocabulary? >> Find Answers Here <<:

 

Hope you find the Force Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”.Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page