Idioms Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Idioms Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Idioms Flocabulary Answers

Idioms Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Idioms Flocabulary quiz questions below:

Q1. Luisa asks her cousin if he’s going to come to her birthday party, and he says, “It’s up in the air.” What does he mean?…. Ans: C
Q2. Trini’s co-worker tells her about a problem that may happen. Trini says, “Let’s cross that bridge when we come to it.” What does she mean?.… Ans: B
Q3. Complete the passage below with the correct idiom.…. Ans: A
Q4. “I have to find my monkey. I’ll leave no stone unturned!” Raina cried. What does Raina mean?…. Ans: B
Q5. Jordan tells his crying brother, Jamal, to get a grip. What does Jordan mean?.… Ans: C
Q6. Complete the passage below with the correct idiom..… Ans: A
Q7. What does it mean to say that something costs an arm and a leg?.…. Ans: C
Q8. Complete the passage below with the correct idiom.… Ans: D
Q9. Keisha’s best friend Shane is worried about studying for a big test. “Hang in there,” Keisha tells him. “You can do it!” What does Keisha mean?.… Ans: C
Q10. After the test, Shane tells Keisha, “That was a piece of cake!” What does Shane mean?…. Ans: A

 

Idioms Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Straight from the horse’s mouth, or often from the mouth of the horse: from the best authority, or from someone you can trust who really experienced what happened… Ans: C
Q2. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “get on the ball”?… Ans: D
Q3. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “get out of hand”?… Ans: B
Q4. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “up in the air”?.… Ans: C
Q5. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “bite off more than you can chew”?… Ans: B
Q6. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “under the weather”?… Ans: A
Q7. Which detail from the passage could be rewritten using the idiom “hang in there”?…Ans: B

 

Summary

In Flocabulary, Idioms is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Idioms Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page