Land Biomes Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Land Biomes Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Land Biomes Flocabulary Answers

Land Biomes Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Land Biomes Flocabulary quiz questions below:

Q1. Which of these best describes a biome?… Ans: B
Q2. The major land biomes include grasslands, deserts, forests, and ________… Ans: C
Q3. Which of these is NOT another word for grassland?… Ans: B
Q4. The two types of grassland are temperate and ________… Ans: A
Q5. What is the primary plant life in forests?… Ans: D
Q6. True or False: Most forests are very rainy for half the year and very dry for the other half.… Ans: B
Q7. Deserts are known for their extreme ________… Ans: C
Q8. How much precipitation do deserts usually receive in a year?… Ans: D
Q9. The three types of tundra are alpine, Arctic, and ________… Ans: B
Q10. Which of these best describes the tundra’s climate?… Ans: D

 

Land Biomes Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of these best illustrates climate?… Ans: A
Q2. Which of these is true?… Ans: C
Q3. Which forest type is closest to the equator?… Ans: A
Q4. Which of these best describes deserts?… Ans: B
Q5. Where is the alpine tundra found?… Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Land Biomes is a hot topic that comes under Science > Earth & Space Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find the Land Biomes Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”.Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page