Mass, Volume & Density Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Mass, Volume & Density Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Mass Volume and Density Flocabulary Answers

Mass, Volume & Density Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Mass, Volume & Density Flocabulary quiz questions below:

Q1. Mass, volume, and density are all properties of Ans: A
Q2. Matter makes up… Ans: D
Q3. True or False: Mass changes when gravitational force changes. Ans: B
Q4. Mass is measured using a… Ans: A
Q5. The formula length x width x height is used to calculate the volume of a type of… Ans: B
Q6. Which of the following is not a unit of volume?… Ans: D
Q7. A graduated cylinder is used to measure the volume of a… Ans: C
Q8. To calculate the density of an object, its mass is ________ its volume…. Ans: B
Q9. Density measures… Ans: C
Q10. If the volume of an object is 5 cm^3 and its mass is 55 g, what is its density?… Ans: A

Mass, Volume & Density Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, which of the following is true?… Ans: A
Q2. Which of the following would be true if you stood on the moon?… Ans: B
Q3. Frida wants to measure the volume of a stone. She starts by pouring 473 mL of water into a large measuring cup. Then she drops in the stone. Now the water measures 499 mL. What is the volume of the stone?… Ans: C
Q4. Which of these is a difference between measurements of solids and liquids?… D

 

Summary

In Flocabulary, Mass, Volume & Density is a hot topic that comes under Science > Physical Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find the Mass, Volume & Density Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page