Nutrition Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Nutrition Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Nutrition Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Nutrition Flocabulary quiz questions below:

Q1. The key to good nutrition is…. Ans: B
Q2. Which of these is not a macronutrient?… Ans: C
Q3. Carbohydrates give your body…. Ans: C
Q4. Which of these is a good source of protein?….. Ans: C
Q5. True or False: Fat is an important part of our diets.… Ans: A
Q6. Which of these is not a good source of fat?… Ans: A
Q7. Vitamins and minerals are both… Ans: D
Q8. Which of these nutrients helps muscles grow strong?…. Ans: B
Q9. Most of what we drink should be… Ans: B
Q10. In which nutrient group would you find sugary sweets?.… Ans: D

 

Nutrition Answers Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. When you practice good nutrition, you… Ans: C
Q2. Which of the following has the most healthy nutrients?… Ans: D
Q3. Which of these is a healthy source of fat?.… Ans: B
Q4. Which of the following meals has the most protein?… Ans: A
Q5. Which of the following is true about vitamins and minerals?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Nutrition is a hot topic that comes under Life Skills > Health & Wellness

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Browse all Answers for Flocabulary here<<  

 

Hope you Nutrition Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page