Parts of Speech Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Parts of Speech Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Parts of Speech Flocabulary Answers

Parts of Speech Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Parts of Speech Flocabulary quiz questions below:

Q1. What is an adverb?…. Ans: B
Q2. What do pronouns replace?… Ans: C
Q3. Which part of speech expresses an action or a state of being?…. Ans: D
Q4. What is an adjective?. Ans: A
Q5. What part of speech would you use to describe where, when or the direction something is going?..… Ans: B
Q6. Read the sentence, and choose the noun.… Ans: C
Q7. Read the sentence, and choose the conjunction..… Ans: D
Q8. Read the sentence. How would you rewrite it using a pronoun?…. Ans: A
Q9. Choose the sentence where the verb is bold..… Ans: C
Q10. Read the sentence. Choose an adjective you could add to describe the moon.… Ans: B

 

Parts of Speech Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Identify the nouns in the following sentence.… Ans: A
Q2. Identify the verb in the following sentence.… Ans: D
Q3. Identify the verb “to be” in the following sentence.… Ans: D
Q4. How could the following sentence be rewritten in the past tense?… Ans: C
Q5. Which of the following is an adjective?… Ans: C
Q6. Which option is the best example of rewriting this sentence using pronouns?… Ans: B
Q7. Identify the adverb in the following sentence.… Ans: D
Q8. Identify the preposition in the following sentence.… Ans: B
Q9. Identify the conjunction in the following sentence..… Ans: D
Q10. Nicola just dropped her keys in the lake. What is an interjection she might yell?… Ans: A

 

Summary

In Flocabulary, Parts of Speech is a hot topic that comes under Language Arts > Grammar

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Parts of Speech Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful

Leave a Comment

You cannot copy content of this page