Personification Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Personification Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Personification Flocabulary Answers

Personification Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Personification Flocabulary quiz questions below:

Q1. Personification is a figure of speech that ________.…. Ans: C
Q2. Which of the following sentences contains personification?… Ans: D
Q3. Which of the following sentences contains personification?…. Ans: B
Q4. Which of the following sentences contains personification?…. Ans: A
Q5. In the sentence below, what is the purpose of the bold phrase?… Ans: C
Q6. Read the passage below. What does the bold phrase add to this passage?… Ans: A
Q7. In the sentence below, what is the purpose of the bold phrase?…. Ans: B
Q8. Read the passage below. What does the bold phrase add to this passage?… Ans: C
Q9. Read the sentence below. Which of the following revisions uses personification to make the imagery more vivid?.… Ans: B
Q10. Read the sentence below. Which of the following revisions uses personification to create a mood that is gloomy?… Ans: A

Personification Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which sentence from the passage contains figurative language?… Ans: C
Q2. Which detail from the passage contains an example of personification?… Ans: D
Q3. Which revision to the sentence below uses personification to make the imagery more vivid?… Ans: A
Q4. In the sentence below, what is the purpose of the phrase “the stars winking at him”?.… Ans: B
Q5. What does the personification add to this passage?… Ans: A

Summary

In Flocabulary, Personification is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Personification Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page