Plagiarism Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Plagiarism Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Plagiarism Flocabulary Answers

Plagiarism Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Plagiarism Flocabulary quiz questions below:

Q1. Plagiarism is…. Ans: D
Q2. Something that’s common knowledge is.… Ans: B
Q3. True or False: There are not usually serious consequences for plagiarism.…. Ans: B
Q4. When you use an author’s exact words in your paper, those words are called a….. Ans: C
Q5. To put a quote into your paper, you need.… Ans: C
Q6. Which of the following is not considered plagiarizing?… Ans: D
Q7. Which of the following would not be considered common knowledge?.… Ans: A
Q8. If you plagiarize, it damages your ________.…. Ans: B
Q9. One way to avoid plagiarizing is to… Ans: A
Q10. True or False: Buying a paper on the internet is the only kind of plagiarism.… Ans: B

 

Plagiarism Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Plagiarism is a problem because it.… Ans: D
Q2. Which of the following sentences includes a properly formatted quote and citation?… Ans: D
Q3. Which of the following sentences plagiarize from Isaacson?.… Ans: A
Q4. Which of the following is an example of self-plagiarism?… Ans: C
Q5. Which student will most likely avoid plagiarizing by accident?… Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Plagiarism is a hot topic that comes under Language Arts > Research & Study skills

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Browse all answer keys here<< 

 

Hope you Plagiarism Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page