Pronouns Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Pronouns Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Pronouns Flocabulary Answers

Pronouns Flocabulary Answers Key

Find the free answers to Pronouns Flocabulary quiz questions below:

Q1. A pronoun is a part of speech that can replace a ________ in a sentence.…. Ans: B
Q2. What is an antecedent?… Ans: C
Q3. Which word in the following sentence is a pronoun?.…. Ans: D
Q4. Which word in the following sentence is a pronoun?…. Ans: A
Q5. In the sentence below, replace the bold word “Robert” with the correct pronoun..… Ans: A
Q6. Which word in the following sentence is an antecedent for the pronoun “it”?________..… Ans: B
Q7. Pronouns and antecedents must agree in ________.… Ans: D
Q8. Which word in the following sentence is incorrect?.…. Ans: C
Q9. Complete the following sentence with the correct pronoun..… Ans: B
Q10. Which word in the following sentence is incorrect?.… Ans: D

 

Pronouns Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to the passage, a pronoun can… Ans: C
Q2. What is the antecedent of the pronoun “he” in the following sentence?… Ans: A
Q3. Identify the proper noun… Ans: C
Q4. Which of the following revisions to the sentence corrects the unclear use of pronouns?… Ans: B
Q5. Which word from the following passage is a subjective pronoun?… Ans: D
Q6. Which pronoun could replace “Holly” in the following sentence?… Ans: A
Q7. Identify the sentence that correctly rewrites this sentence… Ans: B
Q8. Complete the following sentence… Ans: A
Q9.Complete the following sentence correctly… Ans: D
Q10. Complete the following sentence correctly… Ans: A

Summary

In Flocabulary, Pronouns is a hot topic that comes under Language Arts > Grammar

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you Pronouns Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page