Run-On Sentences Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Run-On Sentences Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Run-On Sentences Flocabulary Answers

Run-On Sentences Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Run-On Sentences Flocabulary quiz questions below:

Q1. Which of the following is a run-on sentence?…. Ans: D
Q2. A comma splice occurs when… Ans: A
Q3. Which of the following is a way to correct a run-on sentence?…. Ans: D
Q4. Which of the following shows the correct way to fix this sentence using a comma?…. Ans: C
Q5. Fixing a run-on sentence involves adding the proper… Ans: B
Q6. True or False: In order to use a semicolon to fix a run-on sentence, the clauses must be closely related… Ans: A
Q7. Where should the punctuation go to fix this run-on sentence?… Ans: C
Q8. Which of these could you use to fix this sentence?…. Ans: C
Q9. Which of the following sentences has a comma splice?… Ans: A
Q10. What are the sources for the allusions in the following lines of Flocabulary’s “Allusion” song?… Ans: C

 

Run-On Sentences Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of the following is a run-on sentence?… Ans: C
Q2. Which of the following sentences does not show a comma splice?… Ans: D
Q3. If you want to fix a run-on sentence by adding a semicolon, the clauses… Ans: A
Q4. What is one reason to avoid run-on sentences in your formal writing?.… Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Run-On Sentences is a hot topic that comes under Language Arts > Grammar

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

  Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Find All Flocabulary Answer Key<< 

 

Hope you Run-On Sentences Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page