Scientific Method Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Scientific Method Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Scientific Method Flocabulary Answers

Scientific Method Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Scientific Method Flocabulary quiz questions below:

Q1. Galileo was an Italian scientist who helped to develop the… Ans: B
Q2. The scientific method is a(n)… Ans: A
Q3. A hypothesis is a(n)… Ans: D
Q4. In a controlled experiment, scientists investigate a single… Ans: C
Q5. In a double-blind test, the non-control group receives a… Ans: B
Q6. Why is a placebo used in double-blind drug test?… Ans: D
Q7. The fake pill or medicine taken by members of a control group is a… Ans: A
Q8. What must occur for a hypothesis to be considered fully proven?… Ans: C
Q9. What is the first step in the scientific method?… Ans: B
Q10. What form do we use to write hypotheses?… Ans: D

 

Scientific Method Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of the following best describes the relationship between Galileo and Copernicus?… Ans: D
Q2. Which of the following best describes Galileo’s conclusion about how weight affects gravity?… Ans: A
Q3. Which of the following is the proper order of the steps of the scientific method?… Ans: C
Q4. Which of the following is an example of a hypothesis?… Ans: D
Q5. Which of these would provide the best evidence that drinking soda makes people smarter?… Ans: B
Q6. Which of the following best describes the group that receives a placebo in a double-blind test?… Ans: A
Q7. Which of the following best describes how Galileo’s hypothesis most likely became widely accepted?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Scientific Method is a hot topic that comes under Science > Scientific Practices.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Check Here For Flocabulary Answer Key<<

Hope you find the Scientific Method Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”.Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page