Shakespeare Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Shakespeare Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Shakespeare Flocabulary Answers

Shakespeare Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Shakespeare Flocabulary quiz questions below:

Q1. William Shakespeare was…. Ans: C
Q2. What topic are Shakespeare’s comedies typically about?.… Ans: A
Q3. A characteristic of Shakespeare’s ________ is a hero character who has a flaw that leads to his downfall.…. Ans: B
Q4. Shakespeare’s ________ are about England’s kings…… Ans: C
Q5. Which of the following is true about Shakespeare’s plays?.… Ans: D
Q6. Read the following lines that the character Romeo says in Romeo and Juliet. In these lines, what is Romeo comparing Juliet to?… Ans: B
Q7. Read the following lines that a group of witches says in Macbeth. What do these lines let the audience know that Macbeth is going to do?… Ans: C
Q8. Which of the following statements about Shakespeare is true?________.…. Ans: A
Q9. Shakespeare invented the phrase “Love is ________.”… Ans: D
Q10. Which of the following words did Shakespeare invent?.… Ans: D

 

Shakespeare Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. What is the main purpose of this passage?.… Ans: A
Q2. Based on the passage, what is Hamlet’s tragic flaw in the play Hamlet?… Ans: C
Q3. Based on the passage, which of the following most likely describes the plot of a Shakespearean comedy?.… Ans: B
Q4. Which of the following statements would the author of this passage most likely agree with?… Ans: B
Q5. What does “resonates” mean in the passage above?… Ans: D
Q6. Which detail from the passage describes iambic pentameter using something the reader may be familiar with?…Ans: C
Q7. Why does the author of this passage include a quotation from Romeo and Juliet?…Ans: D
Q8. Based on the passage, what is true about the use of computers in the process of finding the sources of words?… Ans: C


Summary

In Flocabulary, Shakespeare is a hot topic that comes under Language Arts > Literature

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Browse all topics here<< 

 

Hope you Shakespeare Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page