Sound Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Sound Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Sound Flocabulary Answers

Sound Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Sound Flocabulary quiz questions below:

Q1. Which of the following would not produce a sound ?… Ans: D
Q2. How can humans perceive sound?… Ans: C
Q3. CJ puts a ruler on the edge of a table so that a few inches hang off. He hits the ruler and hears a noise. What else does CJ observe?… Ans: B
Q4. How does sound energy travel?… Ans: A
Q5. What is a wave’s frequency?… Ans: B
Q6. A sound wave that occurs at a quick rate and has a high frequency would produce… Ans: C
Q7. Which of the following is a measurement of a wave’s amplitude?… Ans: A
Q8. A sound wave that has a very short amplitude would produce… Ans: D
Q9. While hiking a mountain, Gwen called out, “Yoohoo!” She then heard her own voice say, “Yoohoo. Yoohoo. Yoohoo.” What happened?… Ans: B
Q10. Light is a form of energy that travels in a wave. It does not need any material to carry its energy. Humans can see the range of light in the visible light spectrum. Based on this description, how is sound different from light?… Ans: C

 

Sound Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, sound doesn’t travel in deep space because… Ans: C
Q2. In which detail from the passage does the author transition from describing a concept to using an example to illustrate it?… Ans: B
Q3. Which detail from the passage best explains why a friend’s voice might sound muffled if she calls to you through a closed door?… Ans: D
Q4. Which of the following is the best topic sentence for this passage?… Ans: D
Q5. According to this passage, how does air help a person speak?… Ans: A
Q6. Based on this passage, which of the following is an accurate summary of how people hear sounds?… Ans: A
Q7. Based on this passage, what is the relationship between a vibration and the frequency of a sound wave?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Sound is a hot topic that comes under Science > Physical Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find the Sound Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page