States of Matter Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing States of Matter Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

States of Matter Flocabulary Answers

States of Matter Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to States of Matter Flocabulary quiz questions below:

Q1. Matter is a substance that has ________….. Ans: A
Q2. Which state of matter requires special conditions to form and is affected by electric and magnetic fields?.… Ans: D
Q3. In a ________, molecules are close together and vibrate but do not flow… Ans: A
Q4. An object’s weight is measured in ________….. Ans: C
Q5. A substance that has a definite shape and a definite volume is a ________.… Ans: D
Q6. In a ________, substances have no definite volume and particles move very quickly.… Ans: C
Q7. When a liquid changes into a solid it is ________…. Ans: C
Q8. Condensation is a process through which a gas becomes a ________…. Ans: B
Q9. The temperature at which a liquid will turn into a gas, or vapor, is it’s ________.… Ans: B
Q10.When a substance changes from a liquid to a gas, it is ________..… Ans: B

States of Matter Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Oil is less dense than water. What happens when you mix the two liquids together?… Ans: C
Q2. When you melt an ice cube, what is the new phase of the water?… Ans: B
Q3. When you measure a person’s weight, you are measuring the… Ans: B
Q4. Which of these is a difference between a solid and a liquid?… Ans: C
Q5. When you pump a bicycle tire, what is happening to the particles inside the tire?… Ans: B
Q6. The change from a solid to a gas is called… Ans: B
Q7. What does it mean when we say a substance is water-soluble?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, States of Matter is a hot topic that comes under Science > Physical Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find the States of Matter Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page