Suspense Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Suspense Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Suspense Flocabulary Answers

Suspense Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Suspense Flocabulary quiz questions below:

Q1. Suspense can be used in all kinds of stories, but it often appears in the ________ genre.…. Ans: B
Q2. What is dramatic irony?.… Ans: A
Q3. Which of these is an example of dramatic irony?..…. Ans: D
Q4. Which of these settings is most likely to create suspense?…. Ans: C
Q5. Which of the following is told in first person?… Ans: D
Q6. “The Tell-Tale Heart” is a ________.… Ans: C
Q7. Who wrote “The Tell-Tale Heart”?…. Ans: B
Q8. In “The Tell-Tale Heart,” the narrator compares the old man’s eye to a ________ eye.… Ans: D
Q9. How does the narrator describe the old man’s room?… Ans: B
Q10. When the police come the day after the murder, the narrator takes them to the old man’s room. The men sit directly above where the old man is hidden. This is an example of ________…. Ans: D

 

Suspense Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of these is true about a limited point of view?… Ans: A
Q2. According to the narrator, what made him decide to kill the old man?… Ans: D
Q3. Which of these best describes the mood Poe creates in this passage?… Ans: B
Q4. Which of these best describes the mood Poe creates in this passage?.… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Suspense is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Suspense Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page