Test-Taking Vocabulary Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Test-Taking Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Test-Taking Vocabulary Flocabulary Answers

Test-Taking Vocabulary Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Test-Taking Vocabulary Flocabulary quiz questions below:

Q1. If you are asked to describe something, you must ________.…. Ans: C
Q2. A book critic writes about a new novel. He ________ it.… Ans: B
Q3. A stockbroker wants to buy stocks that will increase in value. She makes stock choices based on ________ she makes.…. Ans: D
Q4. When you are asked to compare and contrast, you must ________….. Ans: A
Q5. How is an outline like a summary?..… Ans: C
Q6. When you infer, you always ________.… Ans: A
Q7. When a test question asks you to develop an idea, you should ________.… Ans: D
Q8. In order to justify your stance, you must ________.…. Ans: B
Q9. Identify the statement that is false.… Ans: B
Q10. You are writing about the plight of polar bears due to climate change. Which is not a piece of evidence you would use?… Ans: C

 

Test-Taking Vocabulary Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of the following is the best example of a writer describing the character Huck Finn from The Adventures of Huckleberry Finn?.… Ans: A
Q2. If you’re asked to identify a grammatical error in a sentence, you should.… Ans: B
Q3. Which of the following is the best example of a writer explaining why some believe that the outcome of World War I led to World War II?.… Ans: B
Q4. Which detail from the passage best supports the inference that Harriet is trying not to be heard?… Ans: C
Q5. Joaquim is asked to develop his argument that school elections are unfair. To do this, he should… Ans: A
Q6. Which of the following is the best example of a writer evaluating a school musical?… Ans: C
Q7. A student is asked to compare and contrast US and Chinese foreign policy. To do this, he should… Ans: A
Q8. A student is asked to justify the fact that Romeo and Juliet were truly in love in the play Romeo and Juliet, to do this, she should.… Ans: D
Q9.Mateo is asked to outline the three most important atomic models. Which of the following is the best example of this outline?.… Ans: B
Q10. Which of the following is the best example of a writer summarizing the plot of the novel The Great Gatsby?… Ans: D
Q11. Ariel is given survey data about how many of her classmates enjoyed last year’s prom. She’s asked to predict how many students will attend this year’s prom. Which of the following is the best answer for her to give?… Ans: A
Q12. Which of the following is a conclusion you could draw from this passage?… Ans: A
Q13. A student is asked to interpret Shakespeare’s “Sonnet 18.” To do this, he should…Ans: C
Q14. Which of the following uses evidence to back up the argument that Abraham Lincoln was the greatest president of the US?…Ans: D
Q15. Which of the following is the best example of a writer analyzing why the Civil War took place?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, Test-Taking Vocabulary is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you Test-Taking Vocabulary Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page