Text Structure Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Text Structure Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Text Structure Flocabulary Answers

Text Structure Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Text Structure Flocabulary quiz questions below:

Q1. In a text with a sequence text structure, the author…. Ans: B
Q2. In a text with a compare and contrast text structure, the author… Ans: C
Q3. In a text with a cause and effect text structure, the author…. Ans: A
Q4. Identify the main text structure used in the passage below.…. Ans: B
Q5. Identify the main text structure used in the passage below..… Ans: B
Q6. Identify the main text structure used in the passage below..… Ans: D
Q7. Identify the main text structure used in the passage below.…. Ans: A
Q8. Identify the main text structure used in the passage below.… Ans: C
Q9. Which of the following passages has a sequence text structure?.… Ans: B
Q10. Which of the following passages has a compare-and-contrast text structure?… Ans: D

 

Text Structure Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, an informational text might… Ans: C
Q2. Which of the following passages has a description text structure?… Ans: C
Q3. Which of the following passages has a sequence text structure?… Ans: A
Q4. In the passage above, the underlined sentence provides… Ans: A
Q5. Which detail from the passage above best describes a problem?… Ans: D
Q6. Which of the following passages has a compare-and-contrast text structure?… Ans: B

 

Summary

In Flocabulary, Text Structure is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Text Structure Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page