Transitions Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Transitions Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Transitions Flocabulary Answers

Transitions Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Transitions Flocabulary quiz questions below:

Q1. I was just getting over the flu. ________, I went into school to take the SAT..…. Ans: B
Q2. Jesse is an animal lover. ________, he adores penguins and pandas..… Ans: C
Q3. At 1 p.m. Charlotte was eating lunch. ________, Joseph was just waking up after sleeping in.…. Ans: A
Q4. Peter won the scholarship to his dream school. ________, he was able to attend for free.…. Ans: D
Q5. Mr. Lopez gave an exam second period. ________ he graded it during third period.… Ans: C
Q6. I could really go for some Chinese food for dinner. ________, pizza would be great, too.… Ans: A
Q7. ________ his intense stage fright, Brian’s act in the talent show was by far the most popular.…. Ans: C
Q8. ________ fencing, Teddy had many other skills as well, like computer programming..… Ans: C
Q9. ________, Jean painted her room. Then, she bought a new dresser.… Ans: B
Q10. Giselle is a talented student. ________, she was the valedictorian her senior year…. Ans: A

 

Transitions Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to this passage, how can transition words help your writing?… Ans: A
Q2. My older brother is the funniest person I know. For instance,… Ans: C
Q3. Nonetheless, Greg and Deborah found themselves paddling around the fountain’s shallow pool.… Ans: B
Q4. Consequently, I was late to the surprise party..… Ans: C
Q5. My neighbor, Ms. Ramirez, is a little goofy. Indeed, she… Ans: B
Q6. Which of the following passages uses the word “meanwhile” correctly?… Ans: D
Q7. Which of the following sentences uses the word “simultaneously” correctly?…Ans: C
Q8. In the sentence above, Cincinnati, Detroit and Milwaukee are…Ans: C
Q9. Anwita and I are a lot alike. Anwita enjoys learning about the solar system. Similarly,..Ans: A
Q10. Ronnie walked to the grocery store despite…Ans: A
Q11. I am easily annoyed. Specifically,…Ans: C
Q12. Katrina should run for her city council. She is passionate about her city. Moreover,…Ans: B
Q13. Bees are an important part of our ecosystem and are truly invaluable. In sum,…Ans: A

 

Summary

In Flocabulary, Transitions is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Transitions Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page