Veterans Day Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Veterans day Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Veterans Day Flocabulary Answers

Veterans Day Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Veterans Day Flocabulary quiz questions below:

Q1. What happened on 11/11/1918?…. Ans: C
Q2. The armistice at the end of World War I said that.… Ans: C
Q3. Who was the US president during World War I?…. Ans: D
Q4. Armistice Day honored US veterans from…. Ans: B
Q5. When was the name of Armistice Day changed?.… Ans: D
Q6. Some groups wanted to change the name of Armistice Day because.… Ans: B
Q7. Who does Veterans Day honor?…. Ans: A
Q8. What is a veteran?…… Ans: A
Q9. When is Veterans Day always celebrated?:.… Ans: B
Q10. What is one common way that people celebrate Veterans Day? Ans: A

 

Veterans Day Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which detail from the passage best supports the statement that World War I was a very destructive war?… Ans: D
Q2. Based on the passage, if two countries that are at war sign an armistice, then… Ans: C
Q3. What is the meaning of “has served” in the passage above?… Ans: A
Q4. What is the main idea of this passage?… Ans: B
Q5. Which of the following is the best title for the passage above?… Ans: C

Summary

In Flocabulary, Veterans Day is a hot topic that comes under Social Studies > Holiday.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Get Full Flocabulary Answers<< 

 

Hope you find Veterans Day Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

2 thoughts on “Veterans Day Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]”

Leave a Comment

You cannot copy content of this page