Word Choice Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Word Choice Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Word Choice Flocabulary Answers

Word Choice Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Word Choice Flocabulary quiz questions below:

Q1. Words that have the same denotation are called ________.…. Ans: D
Q2. When you look up a word in the dictionary, you find its ________..… Ans: B
Q3. What is the term for the emotions that a word stirs in a reader?.…. Ans: C
Q4. You look up synonyms for minimal. Which word do you see?.…. Ans: A
Q5. Read the sentence below. The word tranquil has a ________ connotation.… Ans: A
Q6. Read the sentence below. The word dinky has a ________ connotation.… Ans: B
Q7. Read the sentence below. What is the denotation of the word superior?…. Ans: A
Q8. Read the sentences. What is the difference between the words mortified and embarrassed?… Ans: A
Q9. Which sentence uses personification?… Ans: C
Q10. Read the sentences. What is the difference between the words surprised and astounded?.. Ans: B

 

Word Choice Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. How would the meaning of the sentence change if the author used the word “cunning” instead of word “clever”?… Ans: A
Q2. What is the “charge” of the word “influential” in this passage?… Ans: A
Q3. Based on the context clues, what is the denotation of the word “ecstatic” in the passage?… Ans: C
Q4. What is the charge of the word “cocky” in this passage?.… Ans: B
Q5. How would the meaning of the sentence change if the author used the word “unhurried” instead of word “sluggish”?… Ans: A
Q6. How would the meaning of the sentence change if the author used the word “cheap” instead of word “thrifty”?… Ans: D
Q7. How would the meaning of the sentence change if the author used the word “whimpered” instead of word “screeched”?…Ans: A
Q8. How would the meaning of the sentence change if the author used the word “mob” instead of word “flock”?…Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Word Choice is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you have Word Choice Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page