A More Perfect Union Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing A More Perfect Union Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

A More Perfect Union flocabulary answers

A More Perfect Union Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to A More Perfect Union Flocabulary quiz questions below:

Q1. Why were the colonists frustrated with the British government before the American Revolution?….. Ans: C
Q2. Which of the following best describes John Locke’s feelings about religion?.… Ans: B
Q3. What was the main question James Madison thought about when he was writing the Constitution?… Ans: D
Q4. Which of the following best describes the Articles of Confederation?….. Ans: B
Q5. Why did John Locke think that the powers of government should be separated between branches?.… Ans: A
Q6. Shay’s Rebellion showed the United States that it needed ________..… Ans: D
Q7. What is the main role of the judicial branch of government?…. Ans: C
Q8. How did the Constitution improve upon the Articles of Confederation?… Ans: C
Q9. According to Thomas Jefferson and the Enlightenment thinkers, what is the purpose of government?..… Ans: B
Q10.Why did the bigger states want the number of state representatives to be decided by the state’s population?… Ans: D

 

A More Perfect Union Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, Enlightenment thinkers… Ans: B
Q2. Which detail from the passage best explains why Montesquieu argued for the separation of government powers?… Ans: D
Q3. Based on the passage, Locke would most likely agree with which of these statements about religion?… Ans: B
Q4. Which of these did Locke believe?… Ans: A
Q5.What is the main idea of the second paragraph? Ans: B
Q6.Based on the passage, in the time leading up to the American Revolution, many colonists would agree that Ans: B
Q7.What is the purpose of the second paragraph of the passage? Ans: B
Q8.According to the passage, the US Constitution… Ans: A
Q9.According to this passage, the Articles of Confederation… Ans: C
Q10.Based on the passage, which statement would a supporter of the New Jersey Plan most likely agree with?… Ans: D
Q11.What is the main idea of the second paragraph?… Ans: B
Q12.Based on the passage, which branch of government is responsible for deciding if a person’s actions are constitutional?… Ans: C
Q13.Based on the passage, Shay’s Rebellion… Ans: C
Q14.Which detail from the passage best explains why America’s first political parties formed?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, A More Perfect Union is a hot topic that comes in Social Studies > US History.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find A More Perfect Union Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page