The Declaration Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing The Declaration Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

The Declaration Flocabulary Answers

The Declaration Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to The Declaration Flocabulary quiz questions below:

Q1. When the colonists said they were going to dissolve their political bands with Britain, they meant that they were going to ________ these bands….. Ans: A
Q2. The Declaration says that the US deserves a station that is ________ and ________ Britain’s.… Ans: C
Q3. Which of the following is a truth that the Declaration holds to be self-evident?… Ans: D
Q4. According to the Declaration, from where does the government get its power?….. Ans: B
Q5. Which 17th-century Enlightenment philosophers inspired the ideas in the Declaration?.… Ans: A
Q6. According to the Declaration, why did the colonists list all their reasons for breaking from Britain?.… Ans: C
Q7. Thomas Jefferson was selected to write the Declaration of Independence by ________…. Ans: B
Q8. True or False: the Declaration of Independence actually names the new country of the United States of America… Ans: A
Q9. The Declaration calls life, liberty, and the pursuit of happiness ________ rights..… Ans: C
Q10.Even though the Declaration says, “all men are created equal,” which of the following groups still fought for rights after it was written?.… Ans: D

 

The Declaration Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of these is most likely true of Thomas Jefferson?… Ans: C
Q2. The Declaration granted equal rights to which of the following groups?… Ans: A
Q3. Which of the following does the Declaration declare?… Ans: C
Q4. How did delegates change Jefferson’s original draft of the Declaration?… Ans: C

 

Summary

In Flocabulary, The Declaration is a hot topic that comes in Social Studies > US History.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find The Declaration Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page