Complex Sentences Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Complex Sentences Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Complex Sentences Flocabulary Answers

Complex Sentences Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Complex Sentences Flocabulary quiz questions below:

Q1. A(n) ________ clause can’t stand on its own as a sentence.…. Ans: B
Q2. True or False: When a dependent clause comes at the start of a complex sentence, you need to put a comma after it.… Ans: A
Q3. How do you create a complex sentence?…. Ans: C
Q4. Which of the following is an independent clause?…. Ans: C
Q5. Which of the following is a dependent clause?.… Ans: A
Q6. What do subordinating conjunctions do?.… Ans: D
Q7. Which of the following is a complex sentence?…. Ans: C
Q8. Read the sentence, and choose the independent clause.… Ans: A
Q9. Read the sentence, and choose where a comma should go..… Ans: B
Q10. Which of these is a complex sentence that has the correct punctuation?… Ans: C

 

Complex Sentences Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Which of the following is an independent clause?… Ans: D
Q2. How could the following sentence fragment be revised to make it a complex sentence?… Ans: B
Q3. Identify the dependent clause in the following sentence.… Ans: D
Q4. Identify the relative clause in the following sentence.… Ans: C
Q5. Which of the following revisions is a correctly written complex sentence that shows a relationship between the two ideas?… Ans: A
Q6. Identify the error in the following sentence… Ans: B

 

Summary

In Flocabulary, Complex Sentences is a hot topic that comes under Language Arts > Grammar

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Complex Sentences Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page