Plot Elements Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Plot Elements Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Plot Elements Flocabulary Answers

Plot Elements Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Plot Elements Flocabulary quiz questions below:

Q1. What is the climax?…. Ans: A
Q2. Interest and suspense are built during which part of the story?.… Ans: B
Q3. What is the most common type of conflict in a story?..…. Ans: C
Q4. Choose the two words that best complete the sentence.…. Ans: A
Q5. Which list shows the plot elements in the correct order?… Ans: C
Q6. Read the passage. Which plot element is shown in bold?… Ans: A
Q7. Read the passage. Which plot element is shown in bold?.…. Ans: B
Q8. What is the classic fairy tale conclusion?… Ans: C
Q9. The sequence of events in a story or novel is called the ________.… Ans: C
Q10. Read the passage. Which plot element is shown in bold?… Ans: C

 

Plot Elements Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to the passage, the exposition is the part of the story where… Ans: C
Q2. Which statement best describes the conflict of this passage?… Ans: D
Q3. In the story “Gregory and the Bees,” a man must fight off a swarm of bees that lives in his attic. Which type of conflict is this?… Ans: B
Q4. Which of the following details from the story belongs to the rising action?.… Ans: A
Q5. Which of the following statements best describes the climax of this story?… Ans: A
Q6. Which of the following statements best describes the falling action of this story?… Ans: D
Q7. Which of the following statements best describes the conclusion of this story?…Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Plot Elements is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find Plot Elements Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page