The French Revolution Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing The French Revolution Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

The French Revolution Flocabulary Answers

The French Revolution Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to The French Revolution Flocabulary quiz questions below:

Q1. Which of the following was a cause of the French Revolution?…. Ans: A
Q2. King Louis XVI’s life can best be described as ________… Ans: C
Q3. Which of the following is a reason that the Third Estate was angry with King Louis XVI?… Ans: C
Q4. Leaders of the French Revolution were inspired by ________….. Ans: B
Q5. Robespierre’s reign can best be described as ________.… Ans: D
Q6. Which of the following describes the correct order of events?.… Ans: A
Q7. Who led the Jacobins during the Reign of Terror?…. Ans: C
Q8. In 1804 Napoleon crowned himself the ________ of France…. Ans: D
Q9. Which of the following is true about Napoleon?.… Ans: B
Q10.Which of the following caused Napoleon’s decline?.… Ans: A

 

The French Revolution Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1.Which of the following was true of French society in the years before the French Revolution?… Ans: D
Q2. Why did the National Assembly swear an oath on a tennis court?… Ans: C
Q3. Why did the National Assembly go to the Bastille?… Ans: B
Q4. The writers of The Declaration of the Rights of Men and of the Citizen would most likely agree with which of these statements?… Ans: B
Q5. Which of these best describes how Robespierre ruled?… Ans: D
Q6. At the time of the French Revolution, the guillotine was considered… Ans: A
Q7. How did Napoleon Bonaparte come to power?… Ans: C
Q8. Which of these best describes Napoleon’s invasion of Russia?… Ans: B

 

Summary

In Flocabulary, The French Revolution is a hot topic that comes in Social Studies > Modern World History.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Hope you find The French Revolution Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page