What is Poetry? Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing What is Poetry? Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

What is Poetry? Flocabulary Answers

What is Poetry? Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to What is Poetry? Flocabulary quiz questions below:

Q1. What is true about poetry?.…. Ans: B
Q2. Which of the following is not a type of poem?… Ans: D
Q3. True or False: Poems must follow grammatical rules.…. Ans: B
Q4. Alliteration, rhyme and onomatopoeia are all examples of…. Ans: B
Q5. Which of the following does not use figurative language?… Ans: B
Q6. Rhyming is when some words… Ans: A
Q7. What is the rhyme scheme in the following poem excerpt?…. Ans: D
Q8. Which poetic device is used in the following line?… Ans: B
Q9. Which poetic device is used in the following line?… Ans: C
Q10. Which poetic device is used in the following line?.. Ans: A

 

What is Poetry? Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. According to the passage, one of the differences between haikus and sonnets is… Ans: B
Q2. How is this poem organized?… Ans: A
Q3. Which of the excerpts is an example of personification?… Ans: B
Q4. What is the rhyme scheme in this poem?.… Ans: D
Q5. This poem is an example of free verse in part because… Ans: D
Q6. Which of the following excerpts includes onomatopoeia? Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, What is Poetry? is a hot topic that comes under Language Arts > Reading & Writing

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

 Would you like to explore other topics associated with Flocabulary? Then >>Get All Answer Key<< 

 

Hope you find What is Poetry? Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”. Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page