Cellular Respiration Flocabulary Answers 2022 [FREE Access]

As the title says, we will be sharing Cellular Respiration Flocabulary answers for Quiz, Read & Respond topics.

NOTE: All answers are checked twice before publishing them to you. So, please share if it helps you.

Cellular Respiration Flocabulary Answers

Cellular Respiration Flocabulary Quiz Answers

Find the free answers to Cellular Respiration Flocabulary quiz questions below:

Q1. Where does the process of cellular respiration mostly happen?… Ans: A
Q2. What is cellular respiration?… Ans: A
Q3. What happens during aerobic respiration?… Ans: D
Q4. Which process provides plants with the glucose needed for cellular respiration?… Ans: C
Q5. Which process provides humans with the glucose needed for cellular respiration?… Ans: A
Q6. The energy produced by cellular respiration is stored in the… Ans: B
Q7. What is ATP?… Ans: B
Q8. Aerobic respiration and photosynthesis are both… Ans: C
Q9. The process of fermentation happens… Ans: D
Q10. What happens when the phosphate bonds of ATP break?… Ans: C

 

Cellular Respiration Flocabulary Read & Respond Answers

Please check out the Read & Respond answers for the topic we are discussing:

Q1. Based on the passage, which of the following might a biochemist study?… Ans: B
Q2. According to the passage, how are breathing and aerobic respiration similar?… Ans: D
Q3. In the passage above, what is the purpose of the underlined sentence?… Ans: C
Q4. Which detail from the passage was included to clarify an earlier statement?… Ans: C
Q5. In the passage above, what is the meaning of the word “converted”?… Ans: A
Q6. How does the author of this passage show the role of mitochondria in a cell?… Ans: B
Q7. Based on the passage, when might fermentation occur?… Ans: D

 

Summary

In Flocabulary, Cellular Respiration is a hot topic that comes under Science > Life Science.

Apart from the answers that we discussed above, this topic also covers Video tutorials, Vocab Cards, Lyric Lab & much more fun interactions which you can find in their main dashboard.

 

Would you like to explore other answer keys for hot topics associated with Flocabulary? Click the button below:

 

Hope you find the Cellular Respiration Flocabulary Answers for the topics “Quiz” & “Read and Respond”.Share with your batchmates if you find it helpful.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page